Inschrijven voorjaar- / zomertraining 2020

04 februari 2020


INSCHRIJVEN VOORJAAR/ZOMERTRAINING 2020

De najaarscursus is alweer over de helft en loopt dus langzaam richting het einde en de zomercursus staat alweer voor de deur. Hiervoor kun je je dan ook alweer inschrijven!

 

Wat moet je hiervoor doen?

Ga naar https://bmt.plannedtennis.nl/inschrijven of klik op deze link

Als je al eerder les hebt gehad, dan kun je inloggen met je account. Anders maak je eenmalig een account aan. Kies bij ‘selecteer verenging’ LTV de Hut en kies daarna je activiteit. Je kunt kiezen voor betaling via Ideal of betaling per incasso, waarbij de betaling wordt uitgesmeerd over 6 maanden.

Geef graag zoveel mogelijk beschikbaarheid aan, zodat we ruimte hebben om te plannen. We proberen uiteraard zoveel mogelijk rekening te houden met eenieders wensen, maar dat lukt helaas niet altijd (zie voorwaarden).

De zomercursus start in de week van 13 april (onder voorbehoud). Inschrijven kan tot en met 31 maart.

Daarna gaan we aan de slag met het maken van een planning, welke uiterlijk 3 april bekend gemaakt zal worden (voorlopige planning). Voor vragen stuur een mail naar [email protected]

 

BMT Tennis: Wie zijn wij?

Met een team bestaande uit 18 professionele tennisleraren, verzorgt BMT Tennis de tennislessen bij 4 verschillende verenigingen in en rondom Eindhoven.

Speerpunten binnen de lessen van BMT Tennis zijn: Techniek, dynamiek en plezier!

Door onze lessen en het organiseren van verschillende activiteiten, proberen we nieuwe en bestaande leden van de vereniging samen te brengen op en naast de tennisbaan. Kijk voor meer info en ons trainersteam op www.bmttennis.nl

Voor de tennislessen geldt dat je je als groep of individu kunt opgeven. Middels ons online inschrijfsysteem kun je de voorkeuren aangeven en heeft iedere deelnemer een persoonlijke pagina waarop alle informatie over de trainingen vermeld staat. 

 

Tennislessen junioren

BMT Tennis is gespecialiseerd in het opleiden van jonge tennissers. Wij bieden tennislessen aan voor junioren van 5 t/m 17 jaar. Per leeftijdscategorie en speelniveau wordt er gebruik gemaakt van aangepaste baanafmetingen en tennisballen. De kleuren rood, oranje, groen en geel vormen de basis van de opbouw van de lessen. De lessen worden gegeven op doordeweekse dagen na schooltijd tot 19:00 uur. Er worden natuurlijk ook leerzame toernooitjes en wedstrijden georganiseerd zodat het geleerde in de praktijk kan worden gebracht.

 

Tennislessen senioren

Iedereen (mits lid van de club) is van harte welkom om tennislessen te volgen bij BMT Tennis. De lessen worden (bijna altijd) ingedeeld naar speelsterkte zodat je altijd op jouw niveau kunt tennissen. Of je nou een beginner bent of een ervaren competitiespeler, bij BMT Tennis zit je altijd goed. De lessen worden verzorgd door professionele ervaren trainers die precies weten hoe ze van jou een betere speler kunnen maken.

 

Tot snel op de tennisbaan!

Trainersteam BMT Tennis

Nieuwscategorieën