Zomeravondcompetitie 2023

02 maart 2023


De zomeravondcompetitie is een dubbelcompetitie die op zeven woensdagavonden in mei en juni wordt aangeboden. Deze competitie is voor spelers en speelsters van 17 jaar en ouder en is geschikt voor alle speelsterktes. Voorwaarde is dat er minimaal vier spelers per team worden aangemeld. Je speelt namelijk per avond vier dubbels. Dat kan 4x HD zijn, 4x DD of 1x DD, 1x HD en 2x GD.

Compact Spelen

Voor de Zomeravondcompetitie geldt Compact Spelen: bij de 40-40 stand wordt er gebruik gemaakt van het Beslissend Punt Systeem (BPS) en er wordt een beslissende wedstrijdtiebreak (10 punten) gespeeld op het moment dat in een dubbel de stand één set gelijk is. Winnaar van die beslissende tiebreak – en daarmee ook de partij – is de dubbelcombinatie die het eerst tien punten behaalt met een verschil van twee punten. Deze tiebreak vervangt de beslissende laatste set. Een wedstrijd duurt dan gemiddeld tussen een uur en anderhalf uur. 

Meedoen?

Wil je met je team meedoen, meld je dan aan door een mailtje te sturen naar [email protected] met daarin de namen van de spelers van jouw team. Doe dit voor zaterdag 1 april. Heb je vragen, neem dan contact op met Argo (06-13032883).

speeldata-zomeravond-2023-definitief.pdf

Nieuwscategorieën